Miksi liittyisin jäseneksi?

Jos olet epävarma siitä, kannattaisiko Luomuksen jäseneksi liittyä, testaa asia tästä. Jos vastaat yhteenkin kysymykseen “samaa mieltä”, sovit joukkoomme.

1. Toivon, että tulevaisuudessa lapseni ja lapsenlapsenikin voisivat mennä Kilpisjärvelle nauttimaan suomalaisittain ainutlaatuisesta maisemasta ja luonnonrauhasta.

2. Haluaisin tukea Kilpisjärven luonnon säilymistä luonnontilaisena, mutta en tiedä miten sen tekisin.

3. Mielestäni Kilpisjärven luontoa ei saa tuhota minkään elinkeinon nimissä, vaikka siitä saisi nyt paljon rahaa.

4. Minulla on mielipiteitä ja näkemyksiä siitä, kuinka haja-asutusalueella voidaan ansaita elanto myös luonnon kannalta kestävällä tavalla.

5. Kilpisjärvellä olisi todella hyviä kestävän matkailun mahdollisuuksia. Niitä ei vain vielä ole osattu täysin hyödyntää.

6. Minua ärsyttää villi moottorikelkkailu Kilpisjärvellä.

7. Kun lähden hiihtämään erämaahan, en toivo törmääväni siellä jatkuvasti moottorikelkkoihin. Mieluummin kuuntelisin hiljaisuutta.

8. Mielestäni Saana-tunturin huipulle ei tarvitse rakentaa hissiä. Kävely huipulle on itsessään huippu juttu!

9. Mielestäni ympäristörikokset ovat ihan yhtä vakavia ja surullisia sattuvatpa ne pohjoisessa tai etelässä. Lakia pitäisi noudattaa kaikkialla samalla tavoin ja rikoksista rangaista samalla mitalla. Koska luonto ei osaa puhua, haluan puhua luonnon puolesta näissä tapauksissa.

10. Mielestäni lause “Ota vain valokuvia, jätä vain jalanjälkiä” sopii hyvin Kilpisjärvelle.

Jos vastasit yhteenkin kohtaan “kyllä”, sinun kannattaa liittyä joukkoomme. Rahallinen tuki auttaa, mutta kaikkein mieluimmin haluaisimme sinut toimimaan kanssamme.